Priaznivci francúzskej kuchyne vedia, že coulis dokáže podčiarknuť celú škálu pokrmov od dezertov až po pečené mäso. Rovnako šéfkuchár Nicolas Vahé, ktorý pripravil túto ovocnú omáčku z červeného ovocia, ktorú teraz z jeho originálnej receptúry môžete ochutnať aj vy.
Táto omáčka dodá každému dezertu správny sladkokyslý švih. Je pripravená z malín, čerešní, jahôd, čiernych ríbezlí, červených ríbezlí, černíc a čučoriedok. Všetko ovocie bolo starostlivo zozbierané, vylisované, pasírované a uzavreté do tohto štýlového pohára.
Môžete ju podávať za studena aj za tepla, je ideálna ako preliv na dezerty, na dochutenie zmrzliny, skvele ladí napríklad s čokoládou, ale uplatnenie nájde aj pri servírovaní steakov. Ochutnajte túto delikatesu alebo ňou potešte nejakého gurmána vo vašom okolí.
Zloženie: bobule 50 % (jahody, maliny, čierne ríbezle, červené ríbezle, černice a čučoriedky), čerešne 12 %, práškový cukor (cukor, glukózový sirup), jablčná šťava, želírujúca látka: pektíny, citrónová šťava.