Výborné pesto z čiernych olív s bazalkou je skvelé nielen do cestovín, ale vykúzlite z neho výborné jednohubky. Stačí opiecť krajce bagetky, pokvapkať olivovým olejom, potrieť pestom a máte úžasnú dobrotu.
Pochutiny kuchára Nicolasa Vahé, ktorý pôsobil ako šéfkuchár v niekoľkých reštauráciách ocenených michelinskými hviezdami, sú vyrobené z čerstvých a tradičných surovín, podľa vlastných, originálnych receptúr.
Zloženie: čierne olivy, extra panenský olivový olej, kapary, 4% sušené paradajky, cesnak, horčičné semienko (voda, horčičné semienko, ocot, soľ), kyselina citrónová, ančovičkový krém (ančovičky, slnečnicový olej, soľ, ocot, korenie), soľ, korenie, 0,8% bazalka.
Môže obsahovať stopy olivových jadier.